Startsida / Inlägg

Hudvård på Daisy Beauty Expo 2020

av Agneta Elmegård, Aftonbladet
Ett av de mest uppmärksammade montrarna var nog svenska Skintology som skräddarsydde serumen efter beställning på plats. Gillade att labbrockar, blandningskärl och pipetter var de stora accessoarerna

I helgen var det dags för Daisy Beauty Expo 2020 på Konferens & Mötersrum 7A. Det är årets höjdpunkt att få grotta ner sig i alla dessa fantastiska varumärken och möta alla superbloggare och skönhetsjournalister från hela Sverige. Här har vi försökt sammanfatta helgen i bilder och vad vi kan förvänta oss på hyllorna ganska snart! Först ut: hudvård.

The Ordinary kommer i större storlekar. Företagets bidrag till en hållbarare livsstil. Då behöver man inte köpa så ofta!

Tyska Biomed är nya på den svenska marknaden och finns på Apoteket Kronan bland annat. Det här är deras storsäljare där växtextrakt och laboratorieframställda molekyler jobbar på rynkor och linjer.

Brittiska spamärket Elemis kommer med nya superfoodprodukter i sin hudvård. Vem kan motstå de här? Dessutom är en prissänkning att vänta viskade en fågel.

Alltså dra oss baklänges. Vispade hudkrämer, duschkrämer och rengöring med dofter av sockervad, donuts och vattenmeloner – från Bilou. På väg in på den svenska marknaden.

Svenska hälsokostföretaget New Nordic avslöjar att de snart kommer med en hudvårdsserie som ska komplettera deras inre hudvård. In & Out kommer i vår.

I amerikanska Innovative Skincare Clinicals monter fastnade vi för White Lightening complex. Kraftfulla produkter som bleker med arbutin. Extra plus för att Agneta drog hem andrapriset i quizet och belönades med IS Clinicals superkräm.

Produkter med Probiotika från Bare Minerals

Porförminskande och stöttande produkter hudvårdsprodukter med probiotika satsar Bare Minerals på i vår.

Dansk Innovation!  Last Swab gör en tvättbar silikonspets-tops som håller i evigheter. Bara att tvätta av. Inga fler tops i toaletterna. Lova…
Koreanska Huxley inspireras av det torra ökenlandskapet

Det Koreanska märket Huxley kommer med en ny hudvårdsserie som innehåller  ökenkaktusen Pricky Pear.

Amerikanska Priori har tagit fram tre nya produkter inför våren

Hos Priori kan vi se fram emot ögonkräm, stödjande hudkräm och peelande pads. Krämen innehåller skydd mot HEV-ljus.

Brun utan sol som inte innehåller mörkgröna pigment. De har nämligen en tendens att ta över om produkterna får stå för länge. Snart dags för semester förhoppningsvis.

Acasia kompletterar sin hudvård med ett fuktboostande serum

Hyaluronssyraserum är snart något som finns i allas badrumsskåp. Svenska Acasia kompletterar nu upp sin hudvårdsportfölj med ett serum som du kan ha under deras masker eller i övrig hudvård.

Koreanska Tony Moly satsar på miscellärvatten med grönt te i smakfulla förpackningar.

Stay tuned. I morgon följer rapport om makeup och hårvård!

 

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB