Startsida / Inlägg

Gwyneth Paltrow kryssar i Europa – ”Goop at sea”

av Agneta Elmegård, Aftonbladet
Gwyneth Paltrow har gjort hela spakonceptet ombord på Celebrity Cruises nya kryssningsfartyg,  Beyond, och den 24 september 2022 går hela fartyget i hälsans tecken då hennes team intar fartyget under en speciell tripp till Medelhavets metropoler . (Foto: Neilson Barnard/Getty Images for goop)

Är du en fans av Gwyneth Paltrow och hennes Goop-koncept? Hollywoodstjärnan har gjort hela spa- och wellness-konceptet på det nya kryssningsfartyget, Beyond, från Celebrity Cruises som hade premiärsegling för en knapp månad sedan. Fartyget är en oas för hälso- och träningsintresserade som vill ha en aktiv livsstil under sin kryssningssemester.

Celebrity Cruises spa-landskap är handikappanpassat och har ett slutet vattensystem där man renar havsvatten i en speciell reningsloop ombord på kryssningsfartyget så att man inte behöver belasta länderna man besöker med att ta vatten från land.

Den 24 september kommer Gwyneth till Europa och tar över hela fartyget med sitt Goop -koncept. Då görs en unik kryssning med Gwyneth Paltrow i egen hög person och hon har med sina ledande instruktörer från Los Angeles. Vill du inte träna med den oscarsbelönade stjärnan kan du bara sippra hennes gröna hälsodrink i baren.
”Vi ville ha de bästa kändisarna ombord på fartyget och Gwyneth Paltrow och hennes Goop -filosofi står för något som passar väldigt bra in hos oss där temat och vår filosofi är vatten, jord och luft. Det är en tränings- och hälsoresa som passar alla olika oavsett vilken nivå man befinner sig på”, menar Ashley McCartney, spa-ansvarig på Celebrity Cruises.

Hälsokryssningen ”Goop at Sea” är en ”one off-kryssning” och det arrangeras en frågestund med Gwyneth Paltrow och ledande hälsoexperter, där deltagarna även får möjlighet att ställa frågor direkt till Paltrow. Rutten är på nio nätter totalt med destinationer som Frankrike och Italienska Rivieran.

Goops hudvård finns naturligtvis ombord på Beyond.

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB